Creaton takpannor

Tegelpannor är keramiska pannor som är en kombination av modern teknik, patenterade lösningar, högsta kvalitet och hållbarhet. Förfinade i varje detalj garanterar de prestige och den bästa designen. CREATON takpannor tillverkas av de finaste leravlagringarna i Europa, raffinerade med engoberad eller glaserad beläggning av högsta kvalitet. Ett extra tjockt engoberat/glaserat lager skyddar pannorna optimalt och ger dem en intensiv färg på samma gång. Erbjudandet omfattar över 30 modeller av keramiska takpannor i ett brett utbud av färger, tillgängliga med tillbehör och fasadelement.

Tegelpannor är hållbara, energibesparande, säkra för hälsan och eleganta på samma gång. Det är verkligen därför de är det mest valda takmaterialet av investerare.
Men för att välja de modellerna med högstkvaliet från marknadserbjudandet med utmärkta utseendeparametrar och ett överkomligt pris, måste vi vara uppmärksamma på några viktiga element.
Så vi har ett urval av pannor i olika former, storlekar, färger och ytbehandlingar.
CREATON-kollektionerna innehåller många attraktiva modeller av keramiska plattor som enkelt kan anpassas till byggnadstak i olika arkitektoniska stilar.

Det finns inga produkter i denna sektion