Produktfilter Produktfilter

Cellplast, Frigolit

Vart byggprojekt påbörjar man med att göra ett starkt fundament. Det är mycket att tänka på innan man gjuter det. En av de viktigaste saker som du bör tänka på är fundamentisolering. Det är mycket  viktigt för att skydda en byggnad mot vatten och fukt. Produkt som vi föreslår nedan är utmärkt till detta. EPS eller expanderad polystyren, känt som frigolit, lämpar sig jätte bra för att isolera husfundamet. Skivorna kan även ha direktkontakt med marken och kräver inget extra skydd och är avsedda för isolering av grundplattan, golv på marken med hög mekanisk belastning.

Isoleringsskivor av expanderad polystyren (EPS) erbjuder ett antal fördelar. De finns i många olika tjocklekar, från 2cm till 30cm, de är mycket lätta att hantera (knappt någon vikt) och bearbeta / skära, erbjuder bättre isoleringsvärden än jämförbara skivor gjorda av mineralull och är billigare. Med rätt lim och armeringsbruk och i kombination med antingen en billig mineralbaserad puts eller en högkvalitativ silikonbaserad puts kan du fästa en ETICS på ditt hus.

Om du har frågor kan du mejla oss info@byggbay.se.

Frigolit / Cellplast S100 EPS Grund THERMO+ (λ = 0,031)
ab 39,36 kr / m² inc. VAT, excl. shipping (31,48 kr excl. VAT and shipping)
✔ Bredd: 500 mm ✔ Längd: 1000 mm ✔ Värmeledningsförmåga λd W/(m·K): 0.031 ✔ Euroklasse E
Fundamentisolering med innovativa NEOPOR-material Silvergrå EPS -  isoleringsskivor för isolering av grunder baserar på det innovativa...

Lägsta antalet för "Frigolit / Cellplast S100 EPS Grund THERMO+ (λ = 0,031)" är 1.