Produktfilter Produktfilter

Natursten

Natursten

Naturstensband är en särskilt elegant form av väggbeklädnad. Hos oss hittar du olika fasadtegel av natursten, efter din personliga smak. Sten är en produkt av naturen, den är utmärkt på sitt sätt. Naturstenar ger en inredning en lyxig chic. Naturlig, oregelbunden struktur och färgglad stenyta är ett intressant substitut för dem standard tillverkningslösningarna. Natursten används också som fasaddekoration. I solljus ger det en vägg en belysningseffekt.

Spara 20%
342,26 kr 273,81 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (219,05 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
342,26 kr 273,81 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (219,05 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
372,02 kr 297,62 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (238,10 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
342,26 kr 273,81 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (219,05 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
321,43 kr 257,14 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (205,71 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
321,43 kr 257,14 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (205,71 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
216,67 kr 173,33 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (138,67 kr excl. VAT and shipping)

Natursten - köp online

Helles Naturstein-Riemchen

Natursten är en av de finaste väggbeklädnaderna. Med ett naturligt utseende ger naturstenar enkel underdrift och skapar en högkvalitativ atmosfär. På grund av strukturen och färgvarianterna kan du ge dina rum ett nytt uttryck med natursten. Våra naturstensplattor kan även läggas horisontellt och vertikalt, vilket ger dig ännu fler visuella möjligheter.

Vad är naturstensbeklädnad bäst för?

Naturstein zur Kaminverkleidung

Natursten används ofta för trappvägg eller i korridorer. De flesta naturstenar lämpar sig även för inklädning av eldstäder.
Även i vardagsrummet kan vägg med beklädnad i natursten skapa en hemtrevlig atmosfär. Naturstensbeklädnader installeras också i badrum eller kök på grund av deras speciella egenskaper.
I slutändan avgör din egen smak hur och var du använder natursten i ditt hem men utan tvekan sätter natursten accenter i vart rum de finns och det är säkert att de drar dina gästers uppmärksamhet.

 

Låt dig inspireras

Förutom det unika utseendet är naturstenar mycket robusta, lätta att sköta och mindre mottagliga för smuts eller fingeravtryck. Natursten är också så populära eftersom de frammanar en värdig och naturlig charm i bostadsutrymmen utan att verka vara överbelastad.

Naturstein-Riemchen BiancoNatursten är mycket mångfacetterade och kan därför uppfylla olika optiska krav. Vår natursten BIANCO är lätt och vänlig och övertygar med intressanta nyanser från silverfärgad till djupgrå  ljus.

 

Dunkler Naturstein-VerblenderDäremot imponerar vår naturlig natursten NERO med sitt intensivt mörka utseende. På grund av den attraktiva vita och gråa komponenten, framstår ytan fortfarande livlig och varierad.

 

Våra väggtegel RUSTY fångar din uppmärksamhet med en mängd av olika

Riemchen aus Naturstein Rustyfärgnyanser, allt från mattgrå till medelhavsbrun och rostfärgade röda toner. Denna natursten påminner om 1900-talets industriella charm.

 

Köp natursten och tillbehör online

I vår webbutik kan du köpa billiga natursten. Givetvis hittar du även nödvändiga tillbehör som primer och lim. Detta innebär att du bekvämt kan få allt nödvändigt material från en enda källa. För ett ännu större urval av väggbeklädnader, bläddra bland våradekorer, som passar lika bra för inredning. Om du behöver råd om att välja eller installera natursten så finns vi här för att hjälpa dig.