Produktfilter Produktfilter

Dekorsten inomhus

Våra gips- och betongplattor samt natursten kommer att förändra din hemdesign och tar den till nästa nivå. Om du planerar att lägga natursten eller stenliknande kakel - vi kan erbjuda ett riktigt brett utbud av sådan design. Mycket populära är nyligen tegelstenar i interiörer. Hela väggar täckade med tegel, eller bara små delar t.ex. ovanför hyllan. Vårt erbjudande möter de trenderna - här hittar du vita och röda / klassiska tegelstenar men även "rostiga" och krämfärgade tegelstenar. Våra naturstenar ger din interiör en elegant och stilren look. Kolla upp det!

superkvalitativa dekorativa stenar
145,85 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (116,68 kr excl. VAT and shipping)
117,78 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (94,23 kr excl. VAT and shipping)
117,78 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (94,23 kr excl. VAT and shipping)
226,70 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (181,35 kr excl. VAT and shipping)
271,20 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (216,95 kr excl. VAT and shipping)
147,35 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (117,88 kr excl. VAT and shipping)
117,78 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (94,23 kr excl. VAT and shipping)
165,33 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (132,25 kr excl. VAT and shipping)
155,88 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (124,70 kr excl. VAT and shipping)
205,45 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (164,35 kr excl. VAT and shipping)
176,03 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (140,83 kr excl. VAT and shipping)
151,75 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (121,40 kr excl. VAT and shipping)
Show more

Shown 12 out of 61

Väggtegel - alternativ för färg och tapeter

Våra dekorer tillverkade i gips eller betong är mest naturlig möjlighet att förändra din hemdesign och tar det till nästa nivå. Om du planerar att lägga natursten eller stenliknande kakel - vi kan erbjuda dig ett riktigt brett utbud av sådana produkter. Mycket efterfrågad är nyligen väggtegel för inomhusbruk. Man kan täcka hela väggar med tegel eller bara små delar t.ex. ovanför hyllan. Vårt erbjudande möter de trenderna - här hittar du vita och röda / klassiska väggtegel men även "rostiga" och krämfärgade kakel. Natursten ger din lägenhet en elegant look. Kolla upp det!

Steinriemchen für InnenräumeVäggtegel i stenutseende har länge varit extremt populär för fasader. Men dekorer kan också hjälpa interiörer att skapa en högkvalitativ och naturlig atmosfär. Väggtegel är tidlös och är ett bra val för interiör som ska få ett speciellt utseende förutom tapeter och färg.

Jämfört med färg eller tapeter är stenbeklädnader inte jämna, utan tack vare sin struktur, sticker ut från en klassisk väggdesign.
Stenliknande dekorer förtrollar visuellt  och erbjuder också en optisk upplevelse. På så sätt kan du visa upp din interiörs stark karaktär

Men väggtegel för inomhusbruk är inte bara visuellt övertygande - de är också extremt praktiska. På grund av sin yta är dekorer mycket mindre känsliga för smuts eller skador. Fingeravtryck, fläckar  eller repor kommer snabbt på tapeten, speciellt när det finns barn i huset. Denna oro elimineras med en väggsten på väggar.

Upptäck vårt sortiment

Dunkles SteinriemchenDina egna fyra väggar är lika individuella som människorna som bor i dem. För att möta dina inredningsbehov har vi satt ihop ett stort utbud av olika väggbeklädnader.

Våra mörka väggtegel CRETA GREY med sitt utseende som skapar en smakfull, elegant atmosfär i ditt vardagsrum.

 

 

Helles SteinriemchenVår ljusa sten CAIRO MOONLIGHT smälter diskret in i utrymmen och skapar en ljus atmosfär för iögonfallande rumsdekoration eller moderna möbler.

För dem som gillar medelhavsområdet passar vårt COLORADO DESERT-band perfekt. På grund av de varma färgade färgtoner ger denna väggtegel en somrig stil i dina rum.

 

För ännu fler kreativa utvecklingsmöjligheter är du också välkommen att ta en titt på våra väggtegel för fasad, som även lämpar sig för inomhusbruk. Vi har även ett brett utbud av väggsten med som fogas inte som du kan välja mellan.

Att köpa väggtegel online är bekvämt och sparar tråkiga timmar i en lokal affär. Du hittar också alla tillbehör du behöver för att fästa de väggstenarna du väljer. Från lim och primer till impregnering – hos oss får du allt från en enda källa.

Om du har några frågor om val eller installation, hjälper vår vänliga kundtjänst dig gärna.