Företag

byggbaY.se - Forbes 2021 Diamant

Forbes Diamonds är en ranking över företag med den mest dynamiska värdeutvecklingen över de tre senaste åren. Det är Forbes Magazine som ligger bakom rankingen och den baseras på schweiziska värderingsmetoder. Bland de viktigaste kriterierna är finansiellt resultat, tillgångsvärde, betalningsförmåga och avsaknad av negativa juridiska händelser.

Under många år har vi varit en viktig samarbetspartner för tillverkare som VELUX, FAKRO, OptiLight, SkyLight, RoofLITE. SkyLight. Vårt företag har hållit sig på topplacering i många år när det gäller försäljning. Vi är stolta över detta men vi tar det också som motivation för att behålla sin ledande position.

 baubay seriösbaubay seriösbaubay seriös baubay seriös

Detta är endast möjligt tack vare alla våra kunder. Vi vill därför tacka er alla. Denna framgång var endast möjlig tack vare ert förtroende, tillfredsställelse och goda erfarenheter med byggbaY.se. Detta ger alla framtida kunder tryggheten och garantin för att vi är ett pålitligt företag som lägger ett stort värde på kundnöjdhet samt bästa möjliga service.

 

Kontor
Buero

Vi har verkat inom byggbranschen i 27 år. Vårt företag har specialiserat sig inom sortimentet byggmaterial. Tack vare lång erfarenhet har vi blivit en känd och lokal ledare inom bygghandeln. Vår ambition är att hålla hög kvalitet på produkter, tjänster och professionell rådgivning. Det har varit avgörande vid utvecklingen som företaget har uppnått under åren.

 

Företagsbyggnad
 
 

År 1999 blev vi delägare i det största nätverket av bygghandlare i Polen. Gruppen består av 298 företag med en gemensam omsättning ca. 1,2 miljarder € under 2011. Ca 15 – 18 % av den totala polska byggmaterialsektorn hanteras av gruppen. Av denna anledning har ingående företag i gruppen möjlighet att erbjuda bra priser och det blir en viktig samarbetspartner för tillverkare.

 
Lager
 

 

Efter utvidgningen av den Europeiska unionen började vi samarbeta med utländska företag. Idag kan vi erbjuda marknadens nästan alla slags byggnadsmaterial. I vårt breda varusortiment finns produkter både av polska och utländska producenter. Vi lägger stor vikt vid att sälja högkvalitativa produkter från kända tillverkare. Hos oss hittar du inga billiga varor med dålig kvalitet. Vi brukar säga att ”om du köper billigt, köper du två gånger”. Det är självklart för oss att vi måste uppfylla kundernas högt ställda krav och behov och därför sätter vi alltid våra kunder och deras förväntningar i fokus..

 

 

 

MAN mit Kran