Produktfilter Produktfilter

Plastfönster

Fönster är en av de viktigaste investeringarna när man bygger ett nytt hus, eftersom de ansvarar inte bara för den ekonomiska sidan utan också för invånarnas komfort. PVC PREMIUM kan utrustas med energibesparande profiler, tvåkammarglas och förstärkas med stålprofiler. Standardfönstret är redan utrustat med ett antal högteknologiska tillbehör som ger hög termisk och akustisk isolering och komfort. Varför är plastfönster ett bra val? Huvudsakliga fördelar:

 • Inte dyrt
 • Väderbeständig
 • Lätt att rengöra
 • Värmeisolering
 • Energieffektivt
 • Ljudisolering
 • Brett utbud av färger, många design av handtag

Vi vill presentera våra bästa PVC-fönster:

PVC fönster VEKA Perfectline VP70 | fasadfönster
PVC
PVC
ab 2.868,45 kr inc. VAT, excl. shipping (2.294,76 kr excl. VAT and shipping)
✔ 70 mm ✔ 5 ✔ Straight
Innan väljer vi fönster funderar vi på olika egenskaper vilka det ska ha. Viktiga är inte bara estetiska utan också funktionella egenskaper samt tekniska...

PVC fönster VEKA V82 | fasadfönster, PATIO dörrar, skjutdörrar
PVC
PVC
ab 4.133,93 kr inc. VAT, excl. shipping (3.307,14 kr excl. VAT and shipping)
✔ 82 mm ✔ 7 (frame), 6 (sash)
VEKA V82 PVC-fönster är en utmärkt produkt för alla som söker pålitliga lösningar. Tack vare energibesparande och högfunktionella egenskaper uppfyller ...

PVC fönster VEKA Softline 76 MD | fasadfönster, skjutdörrar och entrédörrar Spara 20%
PVC
PVC
4.017,86 kr ab 3.214,29 kr inc. VAT, excl. shipping (2.571,43 kr excl. VAT and shipping)
✔ 76 mm ✔ 5 ✔ Straight
PVC VEKA 76 mm Softline är marknadens bästa profiler i klass A (DIN EN 12608). Fönstren som baserar på högkvalitativ och energibesparande teknologi...

PVC fönster VEKA Softline 82 MD | fasadfönster, skjutdörrar Spara 20%
PVC
PVC
4.226,19 kr ab 3.380,95 kr inc. VAT, excl. shipping (2.704,76 kr excl. VAT and shipping)
✔ 82 mm ✔ 7 (frame), 6 (sash) ✔ Straight
PVC VEKA 82 mm Softline är marknadens bästa profiler i klass A (DIN EN 12608). Fönstren som baserar på högkvalitativ och energibesparande teknologi...

PVC fönster IMPACT 80 MD | fasadfönster
PVC
PVC
ab 2.583,33 kr inc. VAT, excl. shipping (2.066,67 kr excl. VAT and shipping)
✔ 80 mm ✔ 6 ✔ Straight
  80mm Impact-system är högkvalitativ och energibesparande teknologi till bästa pris, vilket kan vara lägre även upp till 30% än andra...

Köp billiga PVC-fönster på nätet – är det möjligt?

Våra plastfönster med profiler av premiumklassen garanterar högsta standard inom sådana områdena som energieffektivitet, säkerhet, lugn och estetik. Profiler från det välkända företaget VEKA, världsmarknadsledande inom profiler i plast som är samtidigt synonym för PVC-fönster av högsta kvalitet, kombineras med beslag från ROTO och handtag från tyska HOPPE resulterar som en helhetsprodukt av högsta kvalitet till ett mycket bra pris. VEKA tillverkar profiler av högsta klass A, vilket innebär 3 mm tjocka ytterväggar på profilen – medan många andra billiga fönster från Polen har ofta bara klass B: här krävs endast 2,5 mm, vilket påverkar stabilitet och isolering.

Kvalitet av våra plastfönster

Våra plastfönster och dess kvalitet är testade och utvärderade av Institute for Window Technology i Rosenheim, Tyskland. Det är därför våra PVC-fönster har ett motsvarande IFT-certifikat om överensstämmelse. Kunder från olika europeiska länder som Tyskland, Österrike, Italien, Frankrike, Sverige etc. har redan kunnat övertyga sig om den här kvaliteten. Oavsett vilken profil du väljer kännetecknas alla PVC-fönster av mycket goda eller utmärkta isoleringsvärden och produktion på högsta tekniska nivå.

PVC-fönster för olika användningsområden

Plastfönstren VP70 med dubbelglas uppfyller grundkraven för EnEV 2014 och finns även i många attraktiva färger. Den är en utmärkt produkt som å ena sidan är elegant och klassisk å andra sidan sammansätter bra kvalitet och rimligt pris.

7-kammarprofilen V82 är en utmärkt modell med utmärkta isoleringsvärden. Flerkammarprofiler med trippelt tätningssystem säkerställer effektiv värmeisolering som krävs i avancerade lösningar. I enlighet med strikta tekniska standarder ger våra fönster ett övertygande svar på alla krav från moderna byggare.

Fördelar av PVC-fönster

Jämfört med andra fönstertyper erbjuder PVC-fönster många fördelar. Förutom prisfördelen kräver PVC-fönster bara lite underhåll, är lätta att rengöra och skyddar mot värmeförlust. På grund av deras material och egenskaper är de väderbeständiga och design kommer att vara modern under många år.

Fördelar:

Kunststofffenster Querschnitt Verglasung PVC-Fenster Farbpalette Fenster
 • Billig
 • Lätt att göra
 • Väderbeständig
 • Hög värmeisolering
 • Energieffektiv
 • Bra ljudisolering

Med ett brett utbud av olika designade profiler och färger, glas - säkerhet, tonat, ornament, ljudisolering - spröjs och andra tillbehör, kan våra högkvalitativa plastfönster utformas helt individuellt och integreras i varje fasad. Även om du har speciella idéer erbjuder vi dig olika lösningar, till exempel den innovativa och prisvärda beslag Patio Light, som gör att fönstret kan öppnas genom att bågen helt enkelt skjutar åt sidan - ett intressant alternativ.

Beställ billiga plastfönster

För att möta dina individuella krav ger vi dig råd om ditt byggprojekt. Skicka oss bara dina idéer med detaljer om profil och dimensioner, så skickar vi dig ett attraktivt, individuellt och icke bindande erbjudande!

Rådgivning & Beställning info@byggbay.se