Produktfilter Produktfilter

Dekorsten utomhus

Väggtegel och fusktegel för fasaden gör ditt hus till ett riktigt blickfång. De robusta väggstenarna är väderbeständiga och särskilt hållbara. Med vårt stora utbud av fasadtegel i olika färger kan du låta fantasin flöda. Utvändiga dekorer kan även installeras inomhus..

Spara 20%
181,55 kr 145,24 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (116,19 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
139,88 kr 111,90 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (89,52 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
139,88 kr 111,90 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (89,52 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
285,71 kr 228,57 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (182,86 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
184,52 kr 147,62 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (118,10 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
139,88 kr 111,90 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (89,52 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
205,36 kr 164,29 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (131,43 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
238,10 kr 190,48 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (152,38 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
181,55 kr 145,24 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (116,19 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
241,07 kr 192,86 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (154,29 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
181,55 kr 145,24 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (116,19 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
342,26 kr 273,81 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (219,05 kr excl. VAT and shipping)
Show more

Shown 12 out of 45

Väggtegel för fasaden

Verblender für AußenfassadenBeklädnadssten för fasader är bland de finaste alternativen för att försköna väggar. Även om vi tillbringar mer tid inom våra egna fyra väggar, bidrar fasaden till det övergripande feel-good-paketet. Särskilt under den varma årstiden spenderar vi gärna tid på terrassen eller i trädgården  och då är  det utseende av ytterväggar särskilt viktig.

Stenplattors naturliga utseende skapar en mycket speciell atmosfär. Eftersom det finns ett brett utbud av utomhustegel kan du låta fantasin flöda. Med rätt val av dekorer för din fasad ger du ditt hem ett unikt utseende som passar din personliga smak.

 

Fördelar av väggsten för fasad

Förutom det imponerande utseendet erbjuder fasadbeklädnad en rad andra fördelar. Fasadtegel för utomhusområden är mycket robusta och väderbeständigaAußen-Verblender für Häuser. Vad gäller fasadfärger måste dem målas om efter några år medan impregnerade fasadstenar klarar utan problem alla väderpåverkan.

Enkel rengöring är en annan fördel med utomhusbeklädnad. Det räcker ofta med en snabb rengöring med högtryckstvätt. Likaså kräver väggtegel ingen speciell skötsel jämfört med trä eller puts.

I kombination med lämplig väggisolering kan fasadtegel också bidra till bättre värmeisolering och därmed spara energikostnader på lång sikt.

Det eleganta utseendet på kan till och med öka andrahandsvärdet på ditt hus.


Vad kan beklädnadstegel för fasad användas till?

Beklädnadssten kan användas på många sätt utomhus. Beroende på din personliga smak kan en kombination av olika fasadstenar också användas. Detta öppnar upp för ännu fler möjligheter att uttrycka din individualitet.


Väggtegel för husfasad

Det mest populär användningsområdet för väggtegel är husfasader. Med dessa dekorer har du ett alternativ för puts, färg eller träpanel. Förutom estetiska aspekter spelar väggstenar, tack vare värmeisoleringsegenskaper, en viktig roll i ekologiska hänsyn. 

Insynsskydd/vindskydd/ fristående murar utomhus

MauerverblenderUtöver husväggen är fasadtegel för olika slags utvändiga väggar lika lämpliga. Att välja rätt fasadtegel kan märkbart öka må-bra-faktorn, speciellt med gränsväggar som omger din trädgård. 

Fasad av garage

Utan tvekan kan utvändiga väggtegel användas som carport beklädnader. Garaget är också en del av dina egna fyra väggar och bidrar till helhetsintrycket av byggnaden. Här kan du antingen använda samma fasadtegel som används till huvudhuset eller sätta en kontrast om du bestämmer dig för att använda olika färgade tegelsten. Här är möjligheterna lika varierande som smakerna. 

Dekorer för skorstenar

Om du fortfarande äger en villa med skorsten kan du även använda fasadtegel för uteplatser, dels för att skydda skorstenen från väderpåverkan och dels för att skorstenen ska kunna integreras visuellt. 

Trapphus

Inomhus- och utomhustrappor kan även dekoreras med fasadstenar. Med fasadtegel kan trapphus optiskt integrerat i det övergripande visuella konceptet.

Kan väggtegel för fasad även användas för interiör?

Fassaden-Verblender InneraumEftersom väderförhållandena vanligtvis är stabilare inomhus kan fasadtegel avsedda för utomhusområden användas också i vardagsrummet. Användningsområdena är lika varierande här som utomhus. 

På grund av sin robusta karaktär kan fasadtegel användas i badrummet, i köket eller i andra fuktiga rum. På samma sätt kan väggtegel ge ditt vardagsrum en speciell stil. Oavsett om det är mörkt, ljust eller medelhavsinspirerat, din personliga smak avgör, hur du känner dig mest bekväm.

Ett vanligt användningsområde för väggtegel är inbyggd kamin. Fasadtegel kan ge klass till en redan elegant kamin. Med dekorer kan värmekällan antingen integreras i helhetsbilden av vardagsrummet eller presenteras som en höjdpunkt i rummet. 


Vad måste jag tänka på när jag väljer fasadtegel?

Först och främst, när du väljer fasadtegel för din fasad, bör du tänka på att färgen och strukturen eftersom tegelsten påverkar starkt byggnadens övergripande utseende. Se till att fasadstenarna matchar din trädgårdsdesign och den allmänna miljön på ditt uteområde.

Om du använder en ETICS för värmeisolering bör du först överväga om väggtegel är kompatibel med ditt val av fasadisoleringssystem.

Vid användning av väggtegel inomhus är det också viktigt att överväga vilka dekorer som passar din inredning estetiskt. Speciellt i mindre rum kan väggstenar med starka konturer bli snabbt överväldigande. Det bästa man kan göra är att i förväg fundera över de visuella idéer som vardagsrummet ska motsvara. Särskilt golvbeläggningen bör beaktas vid beslut om väggbeklädd väljs. För mörka golv brukar en ljusare fasadtegel rekommenderas och vice versa.

Glöm inte att det är bara din personliga smak som avgör hur dina väggar kommer att se ut. I vårt sortiment hittar du både ljusa och mörka eller varma fasadstenar.

 

Heller Verblender für AußenDunkler Verblendstein AußenbereichMediteraner Außenverblender

 

Köp väggtegel för utomhusbruk billigt på nätet

Vårt stora utbud av fasadtegel för fasad låter dig uttrycka dig din personlighet. Förutom själva fasadtegel kan du köpa hos oss alla tillbehör du behöver för att montera tegelstenarna. Vårt tillbehörssortiment omfattar allt från primer, lim till impregnering. Att köpa fasadbeklädnad online är tryggt och enkelt. Köp på baubaY.

Om du vill ha hjälp med att välja rätt väggtegel till din fasad, kontakta vår vänliga service.