Produktfilter Produktfilter

Väggpaneler

Nedan presenterar vi dekorativa gips- och träpaneler, avsedda för innerväggar. Färdiga att måla gipspaneler med geometriska former är en bra lösning för dem som söker original hemdesign. Flera mönster gör att du kan ändra dina innerväggar till ett mästerverk.

Träpaneler med sina intressanta mönster kommer att göra din interiör mysig och ge den ett rustikt utseende. Om du uppskattar naturliga, enkla och snygga tillbehör - det här är en produkt för dig.

För att applicera båda produkterna behöver du bara ett lim och en primer för att förbereda väggen. Deras stora storlekar minskar mängden av paneler som bör köpas och skapar en yta med få antal skarvar.

Spara 20%
392,86 kr 314,29 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (251,43 kr excl. VAT and shipping)
294,64 kr inc. VAT, excl. shipping (235,71 kr excl. VAT and shipping)
294,64 kr inc. VAT, excl. shipping (235,71 kr excl. VAT and shipping)
294,64 kr inc. VAT, excl. shipping (235,71 kr excl. VAT and shipping)
279,76 kr inc. VAT, excl. shipping (223,81 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
461,31 kr 369,05 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (295,24 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
461,31 kr 369,05 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (295,24 kr excl. VAT and shipping)
122,02 kr inc. VAT, excl. shipping (97,62 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
392,86 kr 314,29 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (251,43 kr excl. VAT and shipping)
309,52 kr inc. VAT, excl. shipping (247,62 kr excl. VAT and shipping)
Spara 20%
461,31 kr 369,05 kr / Kartong inc. VAT, excl. shipping (295,24 kr excl. VAT and shipping)
130,95 kr inc. VAT, excl. shipping (104,76 kr excl. VAT and shipping)
Show more

Shown 12 out of 28

3D-paneler

3D Gipspaneele in edlem Design

Någonting nytt på vägg! 3D-väggpaneler ger en bredare dimension till dina egna fyra väggar.

Om du inte vill begränsa dig till tapeter och färg när du designar ditt bostadsutrymme har du en extra möjlighet att låta din kreativitet flöda fritt med 3D-paneler.

3D-panelerna leker med ljus och skugga och skapar en optisk effekt som är lika intressant som varierad. 3D-panelernas höjdpunkter kan trollas fram ett artificiellt ljus  på väggen.

Väggpaneler med 3D-look återfanns främst i trendiga barer, hotelllounger och eleganta restauranger, eftersom de skapade en ädel och smakfull atmosfär. Nu är denna typ av väggdesign inte längre reserverad  endastför inredningsarkitekter. Tack vare den enkla installationen och det överkomliga priset kan du enkelt täcka dina egna fyra väggar med 3D-paneler och skapa ett utmärkt utseende i ditt rum.

De mest populära varianterna är 3D-paneler av trä eller gips. Båda varianterna har sina estetiska och optiska egenskaper.

3D-paneler i trä

Wandverblender aus Holz

Trävarianten imponerar främst med sin rustika och naturliga charm. 3D träpaneler skapar ett naturligt utseende och atmosfär av skandinavisk design.

Eftersom trä är en naturlig råvara har varje panel en unik struktur och färg. Detta betyder att varje vägg täckt med 3D-träpaneler är helt unik.

Träpaneler är inte bara populärt på grund av dess unika utseende, utan också på grund av dess motståndskraft och hållbarhet. Till skillnad från tapeter och färg är 3D-träpanelerna beständiga mot  stötar och repor. Likaså måste tapeter och färg förnyas efter några år, vilket medför extra kostnader och arbete. 

Den enkla monteringen med träskruv eller monteringslim och den enkla beräkningen av kvantitet är ytterligare en fördel med 3D-panelerna. Vi uppskattar också användningen av förnybara råvaror och CO2-reducerad produktion. 

3D-paneler i gips

Dunkle Gipsverblender

3D-paneler i gips är inte unika jämfört med trävarianten med de har andra fördelar. 3D-paneler i gips kan målas i valfri färg. Ingenting står i vägen för din individuella bostadsdesign. 3D-kakaelpanel kan lika enkelt målas över om du behöver en liten ändring. Tack vare ljus och skugga skapas den extra dimensionen med ett unikt utseende.

Som ett resultat ser en vägg täckt med 3D-panel alltid olika ut beroende på hur ljuset faller på den. Speciellt i kombination med färgjusterbara LED-ljuskedjor finns det inga gränser för experimentglädjen. I samspelet mellan ljus och färg hör gipsväggskivorna utan tvekan till de mest varierande väggbeklädnaderna.

På grund av det mångsidiga materialet finns det inga gränser för tillverkarna av 3D-panelerna och de designar alltid nya versioner. Från raka och kantiga strukturer till milda vågar klarar paneler i gips alla aspekter av väggdesign.

Liksom träversionen kan 3D-paneler i gips täcka hela väggens yta eller användas specifikt som en höjdpunkt. En annan fördel med 3D-paneler i gips är att panelerna främjar värmeisolering. De många små porerna skyddar rummet från att svalna. 3D-väggpaneler av gips säkerställer också ett behagligt rumsklimat genom att de absorberar för mycket fukt och släpper den ut igen vid behov.

Köp 3D panel online

Oavsett om du väljer 3D panel i trä eller i gips garanderar de både ett naturligt utseende och möjlighet att designa ditt rum flexibel. Med 3D-väggpaneler kan du frammana en mycket speciell stil i dina rum. Vårt stora utbud gör att du kan välja rätt 3D väggbeklädnad efter din stil.

Säker betalning, snabb leverans och vänlig rådgivning - det allt får du hos oss!