Produktfilter Produktfilter

Nödutgång/Handverkarutgång

Tillträde till taket inifrån byggnaden ges vanligtvis från den oanvända delen av vinden. Därför är de flesta hantverkarutgångar enkla i sin struktur och inte tar hand om termiska egenskaper eller ger tillräcklig belysning för rummet. Men de mest seriösa producenterna - för att uppfylla kundernas förväntningarna erbjuder produkter med mycket goda tekniska parametrar.

Om du behöver komma ut på taket köper du säkert en rätt produkt hos. Våra hantverkarutgångar/nödutgångar ger bekvämt tillträde till taket. De fås i olika storlekar, utförande  och har intäckningsplåtar för släta och profilerade tak. Några modeller har en integrerad intäckningsplåt.
Hantverkarutgångar är sidohängda eller topphängda och gäller, beroende på modell, för isolerade och oisolerade utrymmen. De är lätta att öppna och håller fast i öppet läge. Sidohängda modeller öppnas till vänster eller höger (vid inköp måste du välja vilken typ önskar du) och topphängda som öppnas uppåt. VELUX istället har en modell som kan monteras både som vänster- eller högerhängt - gångjärnen och handtaget kan flyttas till den andra sidan före monteringen. 

SkyLight LOFT - PVC utrymmningsfönster Spara 25%
PVC Vit
PVC Vit
3.712,50 kr ab 2.784,38 kr inc. VAT, excl. shipping (2.227,50 kr excl. VAT and shipping)
✔ PVC ✔ 2-glas ✔ U-värde fönster: 1.8 W/m²K ✔ U-värde glas: 1.0 W/m²K ✔ manuell
För att utöka vårt sortiment erbjuder vi dig en ny produkt: SKYLIGHT LOFT hantverkarutgång. Detta är en sidohängd hantverkarutgång vars konstruktion baserar...